Terug

CWO Nieuwsbrief augustus 2017

Secretariaat
Vanaf begin juni is het CWO secretariaat, bestaand uit Charlotte, Christoffel, Luca en Denise, met veel plezier aan de slag gegaan om het CWO secretariaat up and running te krijgen én te houden. Wellicht heb je één van hen al gesproken of gemaild, maar mocht je vragen, tips of opmerkingen hebben schroom dan niet om ze te bellen of te mailen. Zij staan klaar om je te helpen!
Instructeurs passen en PvB's
Indien je een PvB wilt aanmelden verzoeken wij je om dit via het betreffende googleformulier op onze website www.cwo.nl te doen. Wanneer je inlogt kun je links in het scherm via “Online formulieren” het betreffende formulier vinden en invullen. Let op! Voor niveau 3 moet een aanmelding uiterlijk 2 werkdagen van tevoren binnen zijn, voor een niveau 4 uiterlijk 10 werkdagen zodat wij, tijdig, de vraag bij de beoordelaars uit kunnen zetten.
Het afmelden van een PvB werkt hetzelfde als een aanmelding. De afmelding moet binnen 30 dagen via het betreffende google formulier binnen zijn. Dit geldt voor alle niveau’s. Bij de afmelding van PvB’s niveau 4 verzoeken wij je een kopie van de getekende PVB formulieren te sturen aan info@cwo.nl. Bij een volledige afronding voor I-4, dien je ook een kopie van het diploma Klein Vaarbewijs I en het logboek Eigen Vaardigheid IV+ mee te sturen.

Wanneer er een afmelding binnenkomt, wordt de informatie binnen enkele werkdagen verwerkt in onze Salesforce database. Vanuit deze database wordt er iedere week bijgehouden of instructeurs een nieuwe pas dienen te ontvangen. Dit betekent dat de vaarschool binnen 2 weken de pas met, indien van toepassing, een factuur in huis heeft! We hebben tot nu toe al ruim 1300 passen verstuurd. We zijn blij dat we van veel vaarscholen en verenigingen positieve reacties ontvangen!

CWO Salesforce database
We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om onze database up to date te brengen. Dit betekent dat wanneer je als vaarschool inlogt in onze Salesforce database, je via het tabblad “Rapporten” een rapport kunt draaien met daarin alle instructeurs en instructeurskwalificaties behorende bij jouw vaarschool. Dit is dus de lijst met de gegevens zoals deze op dit moment in de CWO database staan. Wij verzoeken je dan ook vriendelijke deze lijst goed te controleren. Mochten er onverhoopt toch gegevens niet kloppen dan vragen wij je om contact op te nemen met het CWO secretariaat via info@cwo.nl of telefonisch via 085-4015966, zodat we met elkaar de gegevens kloppend kunnen maken..

Inloggen CWO Salesforce database
Via www.cwo.nl/database kun je inloggen als opleidingslocatie. De gebruikersnaam is altijd een e-mailadres. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, dan kun je kiezen voor de optie “Wachtwoord vergeten”. Indien je (ook) de gebruikersnaam niet meer weet, neem dan contact op met het CWO secretariaat. Ze helpen je graag verder.

Examendatum Reisvoorbereiding, Routering & Planning (RR&P)
De examendatum van de RR&P staat gepland op zondag 19 november 2017. Meer informatie, zoals locatie en tijden, volgt.