Achterbanbijeenkomst 2019

Het bestuur van de CWO nodigt alle opleidingslocaties graag uit voor de CWO achterbanbijeenkomst op woensdag 30 januari 2019 in Houten.

Lees meer

Achterbanvergadering

Het bestuur van de CWO nodigt alle opleidingslocaties graag uit voor de CWO achterbanvergadering. De achterbanvergadering zal plaatsvinden op donderdag 8 maart 2018 om 19:30 uur, bij de RAI in Amsterdam.

Lees meer

RR&P Examen

De eerstvolgende mogelijkheid om het examen Reisvoorbereiding, Routering & Planning (RR&P) af te leggen, is op 25 maart 2018. Dit examen is onder andere bedoeld voor mensen die hun CWO IV Jachtzeilen tidal willen halen t.b.v. het behalen van I3 jachtzeilen tidal. Ook als u het diploma wilt behalen zonder dat u instructeur bent kan dit. Om deel te kunnen nemen aan het RR&P-examen, dient u in het bezit te zijn van het certificaat TKN (Theoretische Kustnavigatie) en het certificaat Marcom B of…

Lees meer

Aanmelden informatie avond opleiderscursus

Voorheen werd de opleiderscursus georganiseerd door Groei Direct; in 2018 zal deze worden georganiseerd door de CWO-opleiderscursusstaf. Zij zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van de 29e opleidercursus. Geïnteresseerd in de opleiderscursus 2018? Op woensdag 24 januari vindt de eerste informatiebijeenkomst van de 29e opleiderscursus plaats. Dit zal plaatsvinden bij het de HISWA in Amsterdam.

Lees meer