CWO

Volgende pagina

Examen RR&P 10 november 2019

Het eerstvolgende examen reisvoorbereiding, routering en planning vind plaats op 10 november 2019. Inschrijven kan hier.

Meer lezen...

CWO Nieuwsbrief februari 2019

Het nieuwe vaarseizoen nadert al met rasse schreden en iedereen is druk bezig met de voorbereidingen. Op 30 januari j.l. heeft de jaarlijkse achterbanbijeenkomst van de CWO plaatsgevonden waarvoor elk jaar alle opleidingslocaties worden uitgenodigd. Voor degenen die er onverhoopt niet bij konden zijn, hebben we de avond in deze nieuwsbrief samengevat.

Meer lezen...

Examen Reisvoorbereiding, Routering & Planning

Het eerst volgende examen RR&P zal plaatsvinden op 24 maart 2019. De inschrijving is geopend. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier.

 
 

Meer lezen...

CWO Nieuwsbrief december 2018

Lees over de terugblikkende voorzitter, een bosjesman tijdens de  IV+ trainers afstemmingsdag, een update van de kwaliteitscommissie en meer...

Meer lezen...

Examen Reisvoorbereiding Routering & Planning (RR&P)

Het eerst volgende examen RR&P zal plaatsvinden op 11 november 2018 in Vinkeveen. De inschrijving is geopend. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier

Meer lezen...

CWO nieuwsbrief juni/juli


De temperaturen liegen er niet om; de zomer is begonnen! In deze nieuwsbrief stellen we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen die tijdens het voorseizoen hebben plaatsgevonden binnen de CWO.

Meer lezen...

CWO Nieuwsbrief april/mei 2018

Het seizoen is weer in aantocht; de temperatuur stijgt en de activiteiten op het water nemen toe. In deze voorjaarsnieuwsbrief stellen we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de CWO.

Meer lezen...

Het nieuwe CWO jaarboek voor 2018 staat online!

Sinds vandaag staat het CWO jaarboek 2018 online. Deze is te downloaden voor instructeurs als je ingelogd bent. 

Meer lezen...

CWO Nieuwsbrief januari/februari 2018


In deze eerste nieuwsbrief van 2018 stellen we u graag op de hoogte van de CWO-activiteiten die hebben plaatsgevonden en die de komende tijd op de agenda staan.

Meer lezen...

Achterbanvergadering

Het bestuur van de CWO nodigt alle opleidingslocaties graag uit voor de CWO achterbanvergadering. De achterbanvergadering zal plaatsvinden op donderdag 8 maart 2018 om 19:30 uur, bij de RAI in Amsterdam. 

Meer lezen...