Terug

Watersportpaspoort update juni

Watersportpaspoort

Het CWO is en blijft in ontwikkeling. Zaken zijn nooit af. Zo ook het Watersportpaspoort. Een prachtig product waar steeds meer locaties mee werken en dat steeds verder wordt uitgebreid. 

 

Helaas werkt ook  het Watersportpaspoort niet altijd alles zoals het bedoeld is. Zoals de ‘vinkjes’ die tijdens het pinksterweekend ineens niet meer zichtbaar waren. Vervelend voor locaties en cursisten. Inmiddels is hier actie op genomen en hebben alle PDF’s die in die periode voor een diploma zijn gegenereerd, weer vinkjes gekregen. Dit heeft verder geen gevolgen voor de facturering aan locaties. 

 

Daarnaast zijn er met de invoering van de vernieuwde diplomalijnen keuzes gemaakt ten aanzien van het Watersportpaspoort. Zo wordt nu op de vorderingsstaten het bovenliggende onderwerp niet getoond zolang nog niet alle onderliggende competenties zijn behaald. Op dit moment kijken we met de ontwikkelaar of we hier toch een andere keuze in kunnen maken waardoor er meer zichtbaar wordt op de geprinte versie van de vorderingenstaat.

 

Voor de start van de zomerweken komen nieuwe functionaliteiten voor locatiebeheerder, instructeur en cursist beschikbaar. Hierover informeren we je graag in een aparte nieuwsbrief.

 

We werken met man en macht (en geld) om updates door te blijven voeren die het product verbeteren en het gebruiksgemak vergroten. Blijf vooral feedback doorgeven. 

 
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2022

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws