Terug

Watersportpaspoort: webinar 2021

Steeds meer locaties zijn afgelopen seizoen overgestapt naar het digitaal bijhouden van vorderingen en het uitgeven van eigen-vaardigheidsdiploma’s via het online watersportpaspoort.

Je kunt je cursist(en) ook vanuit het online watersportpaspoort nog steeds een vorderingenstaat of diploma mee naar huis geven. Met behulp van de handige sjablonen voor de vorderingenstaat en het diploma maak je het gemakkelijk in orde.

De CWO streeft naar een volledige overstap naar het watersportpaspoort, maar realiseert zich dat dit voor haar locaties uitdagingen met zich meebrengt.

Daarnaast organiseren we in het voorjaar van 2021 een viertal (online) bijeenkomsten over het gebruik van het watersportpaspoort. Wij raden alle locaties aan om een van deze bijeenkomsten bij te wonen zodat je goed voorbereid het nieuwe seizoen in gaat. 
  • 8 februari 10.30 uur Digitaal
  • 16 februari 10.30 uur Friesland - Vervalt
  • 10 maart 19.30 uur Digitaal
  • 24 maart 19.30 uur Midden Nederland - Vervalt
  • 12 april 19.30 uur Digitaal 

 Wil je graag beginnen met oefenen in de trainingsomgeving, heb je andere vragen of wil je je opgeven voor één van bovenstaande data, neem dan contact op met het CWO secretariaat (info@cwo.nl of 085-4015966)
Geplaatst op: dinsdag 26 januari 2021

Ouder nieuwsbericht

Meer nieuws