Terug

Lancering Watersportdiploma test locaties

Op dinsdag 27 juni lanceerde de CWO de vernieuwde webapplicatie voor CWO locaties; watersportdiploma.nl. Deze nieuwe webapplicatie wordt vanaf 1 januari 2024 gebruikt voor o.a.:

  • Registratie vorderingen eigen vaardigheid
  • Uitgeven van vorderingenstaten en diploma’s
  • Registratie van instructeurdiploma’s
  • Aanvragen van PvB’s
 

Deze webapplicatie zal het huidige watersportpaspoort en de database Salesforce vervangen.

Deze zomer werken een klein aantal CWO locaties met deze vernieuwde applicatie, waaronder Watersportvereniging Wolphaartsdijk, De Lauwer en Zeil- en surfschool Neptunus. Met de kennis die we de afgelopen periode op hebben gedaan en die we komende zomer opdoen, bereiden wij ons voor op het overzetten van alle CWO locaties naar watersportdiploma.nl

Het vernieuwen van de webapplicatie is onderdeel van het project CWO 3.0 Dit project is opgestart vanuit de twee moederorganisaties Watersportverbond en HISWA-RECRON.  

Het project werkt aan de volgende resultaten:

  1. Een erkend, eenvoudig en eenduidig diplomasysteem voor alle vormen van watersport;
  2. Een modern online kennisplatform, waar je diploma’s en vorderingen centraal kunt registreren, kennis kunt delen en opleidingsmaterialen kunt vinden zoals instructieboekjes, video’s, lesvoorbereidingen en lessenreeksen;
  3. Professionele en daadkrachtige organisatie, die de kwaliteit per les locatie waarborgt en tevens de regie heeft op het digitale platform en het diplomasysteem.
 

Richting het najaar werkt de projectgroep in nauwe samenwerking met de stuurgroep verder aan de instructeursopleidingen, consumenten opleidingen en de organisatiestructuur. 

Geplaatst op: donderdag 6 juli 2023

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws