Terug

Nieuwsbrief en update augustus

augustus 2023

Het hoogseizoen is inmiddels een paar weken onderweg. Waar we eind juni hebben bericht over de lancering van watersportdiploma.nl zijn een drietal locaties (Watersportvereniging Wolphaartsdijk, Zeil- en surfschool Neptunus en Zeil- en surfschool De Lauwer) inmiddels een paar weken verder met het gebruik van Watersportdiploma.nl voor het bijhouden van vorderingen en het uitgeven van diploma’s. 

 

Sebas Aarts, bedrijfsleider en opleider Zeil- en Surfschool Neptunus; 

“De eerste weken van het gebruik van Watersportdiploma.nl hebben wij als zeer positief ervaren. Het is een ontzettend intuïtief systeem dat voor onze instructeurs geen uitleg vereist en ze kunnen direct aan de slag. Ook voor de cursisten geeft Watersportdiploma.nl een goed beeld van de vorderingen die ze hebben gemaakt.

Natuurlijk zitten we nog in een fase waar nog enkele dingen missen of aangepast moeten worden. In samenspraak met SportVid pakken we dit snel op en de doorontwikkeling van het systeem zien we met veel vertrouwen tegemoet.”

 

Met de introductie van Watersportdiploma.nl verandert er voor locaties, instructeurs en cursisten een aantal zaken. Deze veranderingen hebben we in aparte berichten op de website toegelicht. Deze vind je onder het kopje actueel.
 

Najaar 2023
De komende periode wordt je als leslocatie verder geïnformeerd over de overgang naar watersportdiploma.nl. Heb je al eerder vragen, aarzel dan niet om ons te bellen of een mail te sturen naar info@cwo.nl
Wij wensen je nog een mooie zomer en zien je graag op het symposium van 25 november!
Geplaatst op: woensdag 23 augustus 2023

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer watersportpaspoort