Terug

Uitnodiging achterbanbijeenkomst 6 april 2022

Januari 2022, we vroegen ons af: Hoe lang duurt de pandemie nog? Wordt het nog winter? Februari, het einde van de maatregelen-voor-de-pandemie is in zicht. Maar er kwamen nieuwe zorgen bij: Hoe komen we de “drieling” stormen door? De spanningen rondom Oekraïne en wat betekent dit voor ons? 

Het is nu maart en de stormen zijn achter de rug. Hopelijk voor jullie zonder grote gevolgen. Rusland is Oekraïne binnengevallen, het begin van een onzekere periode. 

 

Toch zijn er ook zaken waar we met blijdschap naar uit kunnen kijken: een pandemie-vrij watersportseizoen, veel mooie vaardagen, de 1e editie van de “Dutch-Water-Week”, de 2e editie van het Nationale Mee-Vaar-Weekend, nieuwe ontmoetingen. Door het secretariaat, onze commissies, vele andere vrijwilligers en het bestuur is veel werk verzet om komend seizoen goed te laten verlopen. 

 

Tijdens de achterbanbijeenkomst op woensdagavond 6 april 2022 in Hotel Breukelen zullen we je hier uitgebreid over informeren. Tijdens deze bijeenkomst kijken we met elkaar terug op het afgelopen jaar, maar kijken we ook vooruit en delen we graag onze toekomstvisie op de CWO. Aanmelden voor de achterbanbijeenkomst op 6 april kan via deze link.

 

We hopen op een onbezorgd en mooi vaarseizoen en wensen jullie succes en plezier met het voorbereiden ervan. 


Namens het bestuur,
Rob van Zanten
Geplaatst op: donderdag 3 maart 2022

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer watersportpaspoort