Terug

Vernieuwd CWO diploma ontwerp

Vanaf vandaag zijn er nieuwe CWO-diplomasjablonen te bestellen in de webshop. 
 

Met een nieuw online platform hebben we ook gekozen voor een eigentijds ontwerp van de sjablonen. De nieuwe iconen en losse elementen op het ontwerp worden tevens verwerkt in Watersportdiploma.nl en in overige uitingen.

Het downloadbare bestand van de diploma’s en vorderingenstaten in Watersportdiploma.nl is ook aangepast, zodat deze in lijn zijn met het nieuwe diplomaontwerp. De vorige versie van de sjablonen kunnen gewoon worden gebruikt totdat deze op zijn. De nieuwe download voor het printen past ook op deze versie. 

Zoals aangegeven op de afbeelding hieronder, hebben we in dit bestand ruimte gehouden voor eventuele handgeschreven opmerkingen voor de cursist. 


Verder zullen we in de komende weken een update doorvoeren waarbij ook een digitale weergave van een diploma of vorderingenstaat beschikbaar wordt. Naast een printbaar bestand kan je dan ook online je diploma inzien. 

De CWO diploma-sjablonen zijn voor €0,65 te bestellen in de webshop. Ben je als leslocatie aangesloten bij het Watersportverbond of Hiswa, dan bestel je de diploma's voor €0,35. Overige prijzen voor bijvoorbeeld de online diploma's vind je terug in dit nieuwsbericht

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2024

Ouder nieuwsbericht

Meer watersportpaspoort