CWO

Privacy en AVG

Stichting CWO neemt privacy serieus. Indien u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via info@cwo.nl.
 
In dit privacy statement wordt in het kort beschreven hoe wij met persoonsgegevens van bezoekers van deze website omgaan en deze beveiligen.
 
Doeleinden van de gegevensverwerking van bezoekers van de website
Als u een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
 
Als u op de website een contact- of aanmeldformulier invult verwerken wij de volgende persoonsgegevens van u: uw voor- en achternaam, uw e-mailadres, telefoonnummer (als u deze invult) en uw pasnummer (als u deze invult). Deze gegevens zijn noodzakelijk om contact met u op te nemen (ten behoeve van onze dienstverlening) of uw opdracht uit te voeren.
 
Bij het aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief wordt alleen uw e-mailadres verwerkt. Stichting CWO informeert u via de nieuwsbrief over nieuws en ontwikkelingen en over haar diensten en aanverwante zaken. Iedere nieuwsbrief bevat een hyperlink waarmee u zich kunt afmelden. Voor het verzenden van de nieuwsbrief maakt Stichting CWO gebruik van het platform MailChimp (VS). Stichting CWO heeft geverifieerd dat uw e-mailadres ook daar volgens de Europese privacyregels worden verwerkt. MailChimp is gecertificeerd door het EU-US Privacy Shield en ook heeft Stichting CWO een verwerkersovereenkomst met deze partij gesloten waarin afspraken zijn gemaakt over geheimhouding en het beveiligen van uw gegevens.
 
Klikgedrag en bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.
 
Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid google analytics.
 
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
 
Gebruik van cookies
Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg. Ons cookiegebruik is in overeenstemming met de daarvoor geldende regels uit onder meer de Telecommunicatiewet.
 
Functionele cookies
Om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt maken wij gebruik van functionele cookies. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen worden onthouden. Voor het gebruik van deze cookies hebben wij geen toestemming nodig.
 
Analytische cookies
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Ook het gebruik van deze cookies is zonder toestemming toegestaan. Wel dient u over het gebruik daarvan te worden geïnformeerd. Dit doen wij door middel van dit privacy statement.
 
Beveiliging en uw rechten
Stichting CWO heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiliging tegen verlies of onrechtmatige verwerking. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze meer uitgebreide Privacyverklaring.
 
In deze verklaring leest u ook welke rechten u heeft ten aanzien van de persoonsgegevens die van u worden verwerkt, zoals uw recht op inzage en correctie.
 
Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.