Terug

'Alleen inzage' in het Watersportpaspoort

Voor CWO leslocaties

Waarom kan ik geen wijzigingen meer aanbrengen in het watersportpaspoort? 

Op dit moment vind de overgang plaats van watersportpaspoort.nl naar watersportdiploma.nl. In de komende twee weken krijgt iedere leslocatie een activatie e-mail waarmee er kan worden ingelogt op watersportdiploma.nl. In deze nieuwe omgeving vind je alle gegevens terug zoals in watersportpaspoort.nl door de leslocatie zijn geregistreerd.

 

Om dubbelingen en verwarring te voorkomen betekent dit dat je geen vorderingen of diploma’s meer kunt registreren of gebruikers kunt koppelen. We begrijpen echter dat het prettig is om nog in het Watersportpaspoort te kunnen kijken naar de gegevens die je daar hebt geregistreerd. Ook is het mogelijk om naar je ontvangen facturen te kijken of exports van gegevens te maken.

 

Meer informatie over de overgang naar watersportdiploma.nl is hier te vinden. 

 

Komende periode worden er een aantal (online) bijeenkomsten georganiseerd waarin er meer uitleg wordt gegeven over de manier van werken in het Watersportdiploma. Tijdens deze bijeenkomsten klikken we, vanuit de verschillende rollen (instructeur, cursist, leslocatiebeheerder), door watersportdiploma.nl. 

 

Voor de volgende data kun je je nog aanmelden: 

  • Donderdag 22 februari 19.00-20.00 uur l online
  • Dinsdag 27 februari 10.00-11.00 uur l online
  • Woensdag 6 maart 19.00-21.00 uur l live in Utrecht (alleen voor leslocatie eigenaren/beheerders)
 

Meld je via dit formulier aan. 

 

Voor CWO cursisten / instructeurs / consumenten

Wat betekent het dat het Watersportpaspoort alleen nog maar wordt gebruikt ter inzage? 

Op dit moment is de CWO bezig met de overgang naar een nieuw online registratiesysteem ‘watersportdiploma.nl’. Alle cursisten en instructeurs die reeds een profiel hadden in het huidige watersportpaspoort.nl zullen automatisch worden meegenomen naar dit nieuwe systeem. Dit betekent dat alle geregistreerde diploma’s en vorderingenstaten weer zichtbaar worden, zodra je account weer is geactiveerd. 

 

Wanneer kan ik de inloggegevens van mijn Watersportdiploma profiel verwachten? 

Zodra jouw leslocatie je heeft gekoppeld aan een cursus ontvang je een mail met hierin een activatielink voor jouw profiel. Zodra je je inloggevens hebt geregistreerd, kun je inloggen en je reeds behaalde diploma’s en vorderingenstaten bekijken. 

 

Wat als ik nog niet gekoppeld ben aan een cursus? (en dit ook niet van plan ben)

In het geval dat je niet gekoppeld bent aan een cursus, maar je wel graag je profiel wil activeren, dan raden we je aan om contact op te nemen met jouw leslocatie. Zij kunnen jouw profiel inzien en een activatielink toesturen. 


Heb je hier verder nog vragen over? Neem dan gerust contact op met je leslocatie of met de CWO via info@cwo.nl.
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2024

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws