Terug

Belangrijke update: bijeenkomst Watersportdiploma.nl 6 maart verplaatst naar online format

Zoals eerder aangekondigd zou er op woensdagavond 6 maart een fysieke bijeenkomst worden georganiseerd in Utrecht over Watersportdiploma.nl. Echter hebben wij besloten om deze fysieke bijeenkomst te verplaatsen naar een online format.

De online bijeenkomst zal plaatsvinden van 19:00 - 20:00 uur. Mocht je je nog willen aanmelden voor deze online bijeenkomst, dan kan dat via dit formulier
We begrijpen dat dit wellicht een onverwachte wijziging is, maar met de ervaring van de afgelopen online bijeenkomsten zijn we ervan overtuigd dat deze online sessies erg effectief zijn. We hopen op een ieders begrip en kijken uit naar de online sessie.

Net zoals in eerdere sessies zullen we vanuit verschillende rollen (instructeur, cursist, en leslocatiebeheerder) door Watersportdiploma.nl klikken. Mocht je de inloggegevens van de live omgeving al hebben ontvangen, dan raden we je aan om alvast in te loggen en rond te kijken in de omgeving voordat je deelneemt aan de vergadering.

Op de supportpagina van Watersportdiploma.nl kun je alvast een kijkje nemen naar veelgestelde vragen en een aantal instructiefilmpjes.

Mocht je voor de bijeenkomst nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via info@cwo.nl.
Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2024

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws