Terug

Even voorstellen: Hein Roovers, Penningmeester CWO


Met ingang van heden neem ik het stokje van penningmeester in het CWO bestuur over van Erwin. Net als Erwin neem ik zitting in het bestuur als vertegenwoordiger van de HISWA. Ik ben getrouwd met Stephanie en heb drie kinderen (van 8, 10 en 12) en wij wonen lekker centraal in het land, in Hilversum. 
Mijn zeilcarriere is ooit begonnen als deelnemer op het Vossehol, aan de Kaag. Daarna kwam ik al snel terecht bij Vinea, waar ik op mijn 16e instructeur ben geworden. Ik heb daar heel veel jaren rondgelopen en -gevaren in diverse rollen. Na mijn afstuderen ben ik nog de nodige jaren actief gebleven bij de CWO. Ook hier weer in diverse rollen: zo heb ik een aantal jaren de opleiderscursus mogen organiseren, zat ik in de technische commissie (tegenwoordig kwaliteitscommissie), was ik controleur en ZIB (nu 4+) trainer.
Na een aanzienlijke periode in het corporate bedrijfsleven ben ik een aantal jaren geleden toch weer actief geworden bij Vinea en inmiddels ook mede-eigenaar. Dit combineer ik met mijn activiteiten als interim bestuurder in o.a. de zorg. Graag draag ik vanaf nu vanuit het CWO bestuur weer actief bij aan de ontwikkelingen in de watersport.
Geplaatst op: maandag 5 juli 2021

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws