Terug

Vernieuwde diplomalijnen en diploma's

Als resultaat van de werkgroepen diplomavernieuwing zijn er nieuwe handboeken voor de diplomalijnen jeugdzeilen, catamaran, zwaardboot, windsurfen en kielboot beschikbaar. Hiermee sluiten we het harmonisatietraject af! Met trots en tevredenheid kijken we terug op het werk dat alle betrokkenen hebben verricht. 

Op deze pagina vind je per discipline de handboeken.


Dit betekent dat de hierbij behorende diploma’s ingaan op 1 april 2022. Op deze datum zijn de vorderingenstaten en diploma’s zichtbaar en beschikbaar in zowel het watersportpaspoort als in de webshop. 


Oude diploma’s
Vanaf deze datum mogen en kunnen de oude vorderingenstaten en diploma’s van deze diplomalijnen niet meer worden uitgegeven. Diploma’s kunnen tot 1 juni 2022 retour worden gestuurd, voorzien van een overzicht van diploma’s en aantallen. Het tegoed wordt verrekend met de factuur in het watersportpaspoort of doormiddel van een tegoedbon voor de webshop. 

Webshop
Vanaf 1 april 2022 zullen de nieuwe diploma’s en vorderingenstaten te bestellen zijn via de webshop. Hierbij gelden voor 2022 de volgende prijzen;
- Diploma € 10,00 excl. BTW (50% korting voor Hiswa/WSV locaties)
- Vorderingenstaat: € 1,00 excl. BTW

Watersportpaspoort
De prijzen van vorderingenstaten en diploma’s uitgegeven in het watersportpaspoort blijven in 2022 onveranderd;
- Diploma €5,00 excl. BTW (50% korting voor Hiswa/WSV locaties)
- Vorderingenstaat €0,50 
- Voordruk diploma en vorderingenstaat €0,25
Geplaatst op: woensdag 22 december 2021

Recenter nieuwsbericht

Meer opleiderscursus