Volgende pagina

Vacature CWO medewerker

Voor het CWO secretariaat wordt versterking gezocht.

Meer lezen...

Vorderingenstaten niet beschikbaar - CWO webshop

Wegens problemen met de huidige druk van de vorderingenstaten, zijn deze tijdelijk niet beschikbaar in de CWO webshop.

Meer lezen...

Verlenging opleider licentie

Op weg naar een eigentijdse en flexibele manier van scholing, is besloten de her- en bijscholing van opleiders dit jaar op een andere manier vorm gegeven, dit betekend dat de geplande dag op 19 maart 2022 komt te vervallen. Hoe je je licentie wel kunt verlengen lees je hier!

Meer lezen...

Update handboeken

Update handboeken

Meer lezen...

Uitgeven diploma's en modules

Het uitgeven van diploma's en modules in 2022 veranderd!

Meer lezen...

Safe the date!

Alhoewel het vreemd voelt om in deze periode van een lockdown bijeenkomsten te plannen delen we toch graag de volgende data met je. Voor deze bijeenkomst is ook een alternatieve datum gekozen. Wanneer het blijkt dat we ook op deze data niet bij elkaar kunnen komen, informeren we je graag op een andere manier over de ontwikkelingen bij de CWO. 

Meer lezen...

Vernieuwde diplomalijnen en diploma's

Als resultaat van de werkgroepen diplomavernieuwing zijn er nieuwe handboeken voor de diplomalijnen jeugdzeilen, catamaran, zwaardboot, windsurfen en kielboot beschikbaar.

Meer lezen...

Eindtermen theoretische certificaten Jachtvaren Tidal

De eindtermen voor de certificaten Kustnavigatie (KN) en Reisvoorbereiding Routering en Planning (RR&P) zijn vastgesteld door het CWO bestuur.

Meer lezen...

Naar toekomstbestendige watersport opleidingen

De watersport opleidingen hebben vernieuwing nodig om in de toekomst aantrekkelijk te blijven voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de watersport.

Meer lezen...

Publicatie nieuwe discipline handboeken.

Er zijn nieuwe handboeken voor de disciplines Kielboot, Catamaran, Windsurfen, Zwaardboot en Jeugdzeilen (catamaran, kielboot, 1mans en 2mans).

Meer lezen...