Volgende pagina

Voorraad webshop

Drukken van nieuwe vorderingenstaten​

Meer lezen...

Bug in vorderingenstaten

De hokjes zijn inmiddels terug, maar nog niet alle fouten zijn uit de vorderingenstaten gehaald. De komende periode zetten wij alles op alles om ook deze fouten te herstellen. 

 

Meer lezen...

Watersportpaspoort update juni

Het CWO is en blijft in ontwikkeling. Zaken zijn nooit af. Zo ook het Watersportpaspoort. Een prachtig product waar steeds meer locaties mee werken en dat steeds verder wordt uitgebreid.

Meer lezen...

Nieuwe medewerker CWO

Wij zijn heel blij te kunnen vermelden dat er een zeer geschikte opvolger van Karlijn is gevonden in de persoon van Toon Verkerk.

Meer lezen...

Rutger Joon projectleider CWO 3.0

Het CWO bestuur heeft in samenspraak met de stuurgroep Rutger Joon aangetrokken als projectleider van het project CWO 3.0.

Meer lezen...

Stuurgroep project CWO 3.0

Het bestuur van de CWO heeft Geert Dijks (HISWA-RECRON), Arno van Gerven (Watersportverbond) en Hein Roovers (CWO) bereid gevonden de stuurgroep te vormen van het project CWO 3.0.

Meer lezen...

Vertrek voorzitter Dick van der Velde

Dick van der Velde, sinds voorjaar 2021 voorzitter van het CWO, heeft zijn functie neergelegd.

Meer lezen...

Verslag achterbanbijeenkomst 2022 beschikbaar

Verslag achterbanbijeenkomst 2022 beschikbaar

Meer lezen...

Toekomstplannen CWO positief ontvangen

Toekomstplannen CWO

Meer lezen...

Verlenging opleider licentie

Op weg naar een eigentijdse en flexibele manier van scholing, is besloten de her- en bijscholing van opleiders dit jaar op een andere manier vorm gegeven, dit betekend dat de geplande dag op 19 maart 2022 komt te vervallen. Hoe je je licentie wel kunt verlengen lees je hier!

Meer lezen...